Evido-Academy-Young-Professionals

Wie zijn de Young-professionals van Evido Academy?

Young-professionals zijn de drijfveer achter Evido Academy. Ze zorgen er voor dat jouw bedrijf een perfecte dienst aangeleverd krijgt. Of het nou om een fotografie-, video-, of designopdracht gaat. Zij maken het.

Studenten met talent

Onze young-professionals zijn jongeren en studenten in de creatieve sector. Vaak zijn net klaar met hun opleiding of zitten er nog volop in. Het zijn stuk voor stuk gemotiveerde mensen met een hoop creativiteit. Helaas krijgen ze vaak niet de kans om die talenten te uiten. De creatieve sector is een harde sector. Het is een sector waar je met een ijzersterk portfolio, werkervaring en dure apparatuur pas een kans krijgt.

Voor de meeste jongeren is dat lijstje op jonge leeftijd onhaalbaar. Ze komen net van school en hebben nog niet genoeg opgebouwd om zich te kunnen ‘bewijzen’. Bij Evido geven we deze jongeren een kans en toveren we ze om tot Young-professional. Wij zijn het bedrijf dat zorgt voor die dure camera, die ervaring en dat portfolio. Daarnaast leiden onze experts ze op, zodat ze door kunnen groeien en dan wel de kansen krijgen die ze verdienen.

Evido Academy

Evido-Academy is de perfecte plek om werken en te leren. In plaats van vakkenvullen voor een hongerloontje kunnen ze hier hun geld verdienen met hun passie. Dat is op z’n beurt weer voordelig voor jouw bedrijf. Door deze toppers leveren wij fotografie-, video-, of designopdrachten voordelig aan. En dat zonder ten koste te gaan van de kwaliteit. Elke Young-professional wordt begeleid door een ervaren collega en het klantencontact gaat ook altijd via deze professional.

Young Professionals versus jouw bedrijf

Buiten dat wij de jongeren graag een kans geven, zijn ze heel voordelig voor jouw bedrijf. Door deze Young-professionals in te zetten, kunnen wij tegen een scherpe prijs fotografie-, video-, of designdiensten aanleveren. Zo betaal jij een eerlijke prijs en krijgen zij die ook. En dat zonder ten koste te gaan van de kwaliteit.

Trendsetters

Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan onze jonge toppers. Ze hebben een frisse kijk op media en staan midden in de trends. Sterker nog: zij zijn de trend. Ze zijn veerkrachtig en creatief en houden bovendien van een uitdaging. Oftewel de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Benieuwd wat onze Young-professionals allemaal kunnen? Kijk hier!

Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aanmelden.

Na het aanmelden ontvang je de case en kun je jouw werk gaan creëren.