img 4909

Wat kost een bedrijfsfilm? | Betaalbare tarieven! | Evido Academy

Een video spreekt boekdelen. Het is een aantrekkelijke introductie voor jouw bedrijf. Wist je dat klanten zelfs 2,5x zo lang op je pagina blijven hangen als je daar een video op hebt staan? Dat wil je! Maar ja, voor welke prijs? Wij leggen je uit wat het is, wat het je kost, maar ook wat het je oplevert!

Wat houdt een bedrijfsvideo in?

Een bedrijfsvideo is een perfecte manier van reclame. Het is in te richten zoals jij dat graag wilt. Zo kun je bijvoorbeeld je werkzaamheden, de sfeer of jullie kenwaarden laten zien. Bedenk wat past bij jouw organisatie en wat jullie belangrijk vinden. Wij zorgen dat het op de juiste manier naar beeld wordt vertaald. Houden jullie het liever bij een serieuze video, of staat humor hoog in het vaandel? Door dit te verwerken in een filmpje zien potentiële klanten direct wie jullie zijn en wat ze van jullie diensten kunnen verwachten.

De competitie wordt steeds feller, dus jij ook. Een bedrijfsvideo is dé manier om op te vallen bij je publiek. The sky is the limit, maar niet voor ons. Samen bedenken we hét concept waar jullie organisatie mee opvalt. Een

Wat kost een bedrijfsfilm?

Bij Evido zijn we heel flexibel en maken we films graag voor iedereen toegankelijk. Een bedrijfsvideo kunnen we al vanaf 660,- realiseren. Dan heb je de basis van een goede film te pakken. De totale kosten heb je zelf in de hand, afhankelijk van je vraag. Gemiddeld kost een video 1500,-.

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan reiskosten, loonkosten, (huur) apparatuur en tijd. Daarnaast kun je er voor kiezen om ons een concept uit te laten werken en een script te laten schrijven.

Het perfecte resultaat gemaakt door young-professionals

Nu vraag je je natuurlijk af, is de prijs-kwaliteit verhouding hier goed? Nou, die is hier top! Wij willen dat iedereen waar voor zijn geld krijgt en niet te veel betaald. Dat doen wij door onze young-professionals van onze eigen Evido Academy in te zetten. Deze jongeren zijn gebrand om het vak te leren en worden begeleid door experts in het vakgebied. Hierdoor betaal jij een eerlijke prijs, maar krijg je gegarandeerd een goed eindresultaat.

Of je nu kiest voor een Hollywood-waardige bedrijfsfilm of een simpele productie, Evido levert altijd topkwaliteit. Wij nemen elk project serieus en leverend passend werk. Benieuwd wat wij voor jouw werk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aanmelden.

Na het aanmelden ontvang je de case en kun je jouw werk gaan creëren.