Social media.

Als je mee wil als modern bedrijf is een verfrissende social-media uitstraling een must. Met alle verschillende platformen, doelgroepen en snel vernieuwende mogelijkheden ben je al snel een hoop tijd kwijt aan je socials. Tijd die je eigenlijk niet hebt. Onze young-professionals hebben een frisse blik en weten precies wat er speelt. We regelen alles voor je zodat jij je kan focussen op waar je talenten liggen.

Evido Academy - Sparck Sportsclub

Instellen van kanalen.

Laat je klanten zien dat je er bent door de juiste kanalen op de juiste manier in te richten. Ben je al gestart? Geef je social media pagina’s dan een make-over door ze te laten optimaliseren. Zo kan je weer mee met de nieuwste trends en is je uitstraling weer modern.

Creëren van content.

Professionele content op je pagina’s zorgt voor een professionele uitstraling, meer engagement en een toename in volgers of likes. Spreek je doelgroep aan met visueel interessante beelden die jouw socials naar het volgende niveau tillen.

Evido Academy - Melvin Dirks
Evido Academy

Content planning

Helemaal ontzorgt worden? Onze social media young-professionals gaan graag aan de slag om voor jou een doorlopende content planning te maken. Zo blijf je relevant en bied je je volgers steeds weer iets nieuws, dat is namelijk waar ze voor komen!

Advertising

Ben je klaar voor de volgende stap? Dan is het opzetten van een advertentiecampagne de perfecte weg naar meer aandacht en verkopen voor je bedrijf. Onze young-professionals kijken met jou naar de beste strategie en selecteren de juiste platformen om te adverteren.
In combinatie met de juiste content creatie zorgen we ervoor dat we je doelgroep activeren!

Evido Academy - Google Ads