Grafisch design.

Een logo is de basis voor de uitstraling van je bedrijf. Onze vormgevers zoeken naar de essentie van je organisatie en vertalen dit naar een design. Vanuit hier bouwen we verder aan de huisstijl die gaat helpen om je doelen te bereiken. Alles wat je nodig hebt wordt ontworpen zodat het naadloos bij elkaar aansluit. Als de ontwerpen zijn goedgekeurd, zetten we de drukker aan het werk en zorgen we dat alles bij jou op de deurmat komt te liggen. Makkelijker wordt het niet.

Evido Huisstijl Design

Ontwerp huisstijl.

Wij zijn er om je complete huisstijl te ontwerpen. Denk hierbij aan een logo, flyers, visitekaartjes, kleding, social media banners, autobestickering, etc. Eigenlijk alles wat je kunt verzinnen dus.

online gebruik.

We zorgen ervoor dat al je designs ook makkelijk online te gebruiken zijn door de juiste kleurinstelling en formaten te gebruiken. Al je bestanden houden we bij de hand zodat je nooit meer hoeft te zoeken als je iets nodig hebt.

Evido Academy - Sparck Sportsclub
Evido Academy - Visser Hoogeloon

Drukwerk.

Als de designs zijn goedgekeurd is het tijd om te gaan drukken. We maken dit zo makkelijk mogelijk voor je omdat we alle soorten drukwerk direct voor je bestellen en bij je afleveren. Zo hoef je zelf niet te zoeken en te rommelen met alle soorten bestanden en formaten!