Fotografie.

Fotografie is onmisbaar binnen jouw onderneming. Of je nu de spetterende dansjes op je evenement of jouw innoverende product op de gevoelige plaat vast wil leggen,
goede fotografie biedt je de kans om creatief en uniek te zijn.

Wij hoeven je niet uit te leggen hoe belangrijk goede fotografie is voor je bedrijf. Als onderdeel van jouw digitale voetafdruk moet je zorgen voor een goede uitstraling. 

Gebruik foto’s bijvoorbeeld voor je website, webshop, drukwerk en social-media.

Evido Academy - Kevin Peels

Evenementen-fotografie.

Het organiseren van een evenement kost veel tijd en moeite! Trakteer jezelf en je publiek op fantastische herbeleving door professionele foto’s te laten maken door onze young-professionals. Gespecialiseerd in de uitdagingen die evenementen fotograferen met zich meebrengt zorgen wij voor een fotoreportage die perfect aansluit. Zorg voor wederkerend succes van je evenement met foto’s die inspelen op emotie en fantasie.

Product-fotografie.

Boost je sales door je product op de meest aantrekkelijke manier in beeld te brengen. 75% van de online shoppers baseren hun keuze op de foto bij een product. Door professionele productfoto’s te maken verhoog je de kans op aankopen dus enorm. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale achtergrond voor in je webshop, of een creatievere oplossing voor op je social media.

Evido Academy - Gockel Cornhole
Evido Creative Agency

Portret-fotografie.

Met de juiste portretfoto zorg je ervoor dat jouw eerste indruk meteen goed is. Onze young-professionals stellen je op je gemak en zorgen voor een relaxte sfeer zodat we altijd de juiste emotie naar voren weten te halen. Of je nu kiest voor een serieuze of informele look, wij hebben voor iedere stijl de juiste match in huis. Laat naar voren komen wie je écht bent met een portretfoto die past bij jou en je bedrijf!

Bedrijfs-fotografie.

Breng je bedrijf in beeld met prachtige foto’s van je pand. Creëer een sfeerimpressie die je klanten laat zien waar je voor staat. Onze young-professionals denken met je mee om de juiste stijl te zoeken die past bij je visie en uitstraling. De foto’s passen perfect op je website of je social media, zo weten je klanten meteen waar ze aan toe zijn en waarom ze voor jou moeten kiezen.

Meer weten over de mogelijkheden van 360 graden foto’s?  Klik hier!

Evido Academy - Luncherij Smakelijk