Evido Acadamy en jij!

Het is alweer een tijdje geleden dat we Evido hebben gelanceerd. Met alle trots delen we graag mee dat alles op filmrolletjes verloopt en wordt Evido al een welbekende naam. Maar wist je dat wij ook Evido Acadamy hebben? We stellen het graag aan jullie voor!

Bij Evido Academy krijgen young-professionals de kans om hun talent te laten opbloeien. Met behulp van onze ervaring en de technologie die wij in huis hebben, kunnen we deze talenten op weg helpen naar een mooie toekomst. We geven young-professionals de beschikking tot de juiste tools en bieden hun de ruimte om hun skills toe te passen in het echte werkveld. Hierdoor kunnen zij zelf zonder deze spullen aan te schaffen toch hun ambities laten uitkomen. Win-win!

Nou klinkt dit natuurlijk allemaal super tof, maar wat betekent het voor jou? Doordat wij werken met jonge getalenteerde mensen wordt een professionele kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs geleverd. Bij het afnemen van een van onze diensten zoals video, fotografie en webdesign zorgen wij voor de juiste mensen om jouw idee zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Op basis van de hoeveelheid uren die we denken nodig te hebben, maken we een offerte op. We letten op werkuren, materiaal en locatie. Zo is het voor jou kraakhelder wat de kosten zijn en wat je daarvoor krijgt!

Waarom zou je kiezen voor ons? Heel simpel! Beeld zegt meer dan woorden. Video is dé manier om jouw verhaal te vertellen. Wist je dat mensen bijna drie keer zo lang op jouw webpagina blijven als er een video op staat?

Waar jij je video ook voor wilt gaan gebruiken, onze young-professionals zijn de perfecte oplossing. Wij maken niet zomaar video’s, wij vertellen jouw verhaal!

Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aanmelden.

Na het aanmelden ontvang je de case en kun je jouw werk gaan creëren.