cameraman filmt man met laptop

Wat is een bedrijfsvideo?

Wat is een bedrijfsvideo? Een bedrijfsvideo is een video die jouw bedrijf in beeld brengt. Denk hierbij aan de langtermijnvisie en de belangrijkste kernwaarden. In deze video neem je de kijker mee in een inspirerend verhaal. Wat past er bij jouw organisatie? Kies je bijvoorbeeld een serieuze of humoristische stijl? Tijdens de productie letten we op alle details kledingvoorschriften, framing en hoge kwaliteit.
FotoVideo

Waarom een bedrijfsvideo maken?

Tegenwoordig moet je er alles aan doen om op te vallen als organisatie. Een bedrijfsvideo is de manier om een indruk achter te laten bij de kijker. In deze video breng je in beeld wat jou uniek maakt en laat je op een originele manier een sfeerimpressie van je bedrijf zien. “Show, don’t tell” is niet voor niets een bekende uitspraak van marketeers, video is hier het perfecte middel voor.

Evido-Academy-Behind-The-Scenes-Camera-Scherm
Evido-Academy-Young-Professional-Filmset-Camera

Hoe maak je een bedrijfsvideo?

We starten met het leren kennen van je bedrijf. Wie ben je, wat doe je en wat maakt jou bijzonder? Samen brainstormen we over wat je wil bereiken met je bedrijfsvideo. Als je doel duidelijk is gaan we aan de slag. Op basis van de brainstorm schrijven we een eerste concept met een eventuele voice-over. Vervolgens regelen we alles voor de opnames. Na de shoot gaan we aan de slag met de nabewerking. Een revisie is standaard inbegrepen en uiteraard gaan we door tot jij helemaal tevreden bent over jouw bedrijfsfilm!

Wat kost bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken kan bij Evido Academy al vanaf €600. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de duur van de video, of er een concept uitgewerkt moet worden en welke apparatuur er nodig is. Je het zo gek maken als je zelf wil, wij kunnen werken met alle budgetten. De gemiddelde bedrijfsvideo die wij produceren komt uit op een bedrag rond de €1500.

Evido-Academy-Young-Professional-Meisje-Camera
5/5

Creatief, jong en speels maar ook resultaat- en doelgericht!

Ik heb Evido leren kennen als creatief, jong en speels maar ook als resultaat- en doelgericht. Creative content is voor elk bedrijf, van klein tot groot, onmisbaar geworden in de communicatie naar buiten toe. Als jij weet waarom je bestaat, vertaalt Evido dit in beeld en geluid met impact.
Rob-Kimpen-HKB-Adviesbureau-Veldhoven

Rob Kimpen

Bedrijfskundig adviseur HKB
5/5

Leuke gasten met verstand van zaken!

Leuke gasten met verstand van zaken. Prettig en snel te woord gestaan. Hun passie komt terug in de kwaliteit van de video’s. Prijzen zijn zeer aantrekkelijk en geen idee is voor ze te gek. Staan open voor kritiek en feedback en altijd in staat om je te helpen. Top dus, zou nog een keer terug komen.
Tom Luijten

Tom Luijten

Eigenaar QUOTE Amsterdam
5/5

Vakwerk

Onlangs zijn we erachter gekomen dat je als mkb’er niet meer ontkomt aan online marketing. Om dit spelletje goed te spelen heb je kwaliteitscontent nodig. Deze jongens vertaalden visie naar content. Vakwerk.

Jesse Oosterbroek

Eigenaar LFO Solutions
5/5

Super geholpen!

Super geholpen! Medewerkers staan altijd klaar en helpen met alle vragen! Gezellige sfeer en fijn jong team! Niks negatiefs over te zeggen! En dat is schaars deze tijden!

Job Jansen

Theater de Kattendans
5/5

Jong en Fris bedrijf!

Jong en fris bedrijf met erg goede video en foto producties. 2 Vriendelijke eigenaren.

Eric Wils

Eigenaar Yooker

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan nu een vrijblijvende brainstormsessie.

Aanmelden.

Na het aanmelden ontvang je de case en kun je jouw werk gaan creëren.