HEY!

Dit zijn de Evido Academy Awards.

Videomaker.

Voor jou is alles wat je ziet een mogelijk shot. Je bent een baas met cameragear, licht & geluid en vormt samen met je editskills een ervaring die mensen vastpakt en niet meer loslaat tot de laatste bass impact en fade to black is afgespeeld.

Fotograaf.

Jij bent de koning van de sluitertijd en speelt met licht en donker alsof je Rembrandt bent. Producten in een studio of run&gun op een festival je doet het allemaal en je doet goed! Foutjes? Die fix je in de nabewerking, alles voor het perfecte plaatje!

Designer.

Jij ziet in iedere vorm een combinatie en kan van elke vage briefing een concreet design maken wat je uitlegt en motiveert. Comic sans? Dacht het niet. Jouw visie komt tot uiting in je digitale werk van logo tot website en je schrikt niet van een nieuwe uitdaging.

cameraman filmt man met laptop

Verdien geld
met je passie.

Verdien geld met je passie.

In de Evido Academy Awards worden studenten uitgedaagd zichzelf te laten zien aan de Industrie. Voor iedere discipline wordt een case beschikbaar gesteld waar studenten creatief op los mogen barsten. Een vakjury beslist samen met de stemmen van het publiek wie er met de prijzen vandoor gaat. Laat zien dat je meer in je mars hebt en meld je aan!

50%

Beoordeling
door de jury.

50%

Beoordeling
door stemmen.

Wie zijn wij?

Evido Academy is trots opleider en supporter van Young-Professionals en heeft daarom de Evido Academy Awards in het leven geroepen. In samenwerking met scholen gaan wij door middel van een real-life case opzoek naar “the next young talent”. Meld je aan voor één van de disciplines en maak kans op the big rewards!

Meld je aan
voor een case.

Creëer je werk
en lever het in.

Maak kans op
de prijzen!

De kans om jezelf te profileren in
een professionele wereld.

Over Evido.

Evido, de creative agency die is ontstaan uit passie voor maken. De cocktail van technische kennis en creativiteit maakt ons maken uniek.

© Evido creative agency

Contact.

Aanmelden.

Na het aanmelden ontvang je de case en kun je jouw werk gaan creëren.