Audio.

Of je nu audio nodig hebt voor je bedrijf of voor jezelf, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat muziek produceren of neem een podcast op die je verhaal vertelt! Ook een passende voice-over nemen we voor je op zodat je deze overal kan gebruiken.

Evido Academy - Muziekproductie

Muziek-productie.

Neem een nummer op dat je zelf geschreven hebt of laat iets helemaal nieuws schrijven dat past bij jou en je bedrijf. Het wordt bereikbaar door de young-professionals met passie voor componeren en produceren.

Podcast.

Heb jij een goed verhaal? Dan is een podcast misschien wel de perfecte manier om dit over te brengen aan je doelgroep. We kijken samen naar een concept dat echt aanspreekt. Jij brengt de content en wij zorgen ervoor dat het klinkt zoals het hoort. Als alles is opgenomen duiken we de studio in om alles te processen. Hier schrijven we muziek en bumpers die je verhaal aan elkaar knopen en maken we jouw show uniek!

Evido Academy
Evido Mastering

Mixing en mastering.

Ook voor het mixen en masteren van meerdere audiosporen kun je bij Evido Academy terecht. Onze Young Audio-Professionals helpen je graag met het bereiken van die unieke sound!

Voice-over.

Laat een voice-over opnemen ter ondersteuning van je video, animatie of bijvoorbeeld als onderdeel van een voorstelling of muziekproductie. In onze studio kunnen we alle soorten stemmen uitnodigen. Ze worden geregisseerd zodat de boodschap precies goed overkomt en verwerkt zodat iedereen je professionele voice-over kan horen.

Evido Voice Over