Webdesign.

Zorg ervoor dat je online gevonden wordt! Met een krachtige website die jouw bedrijf perfect vertaalt naar een interactieve online omgeving sta je altijd één stap voor.

Als je een website laat bouwen die perfect moet aansluiten op je wensen zijn er een hoop dingen waar je aan moet denken. Wij nemen je mee door het hele proces zodat jij op een pakkende manier je doelgroep kan bereiken en activeren voor een bepaald doel.

Evido Academy

Makkelijk zelf aan te passen.

Houd de kosten lekker laag door zelf kleine aanpassingen te doen. Wij werken met WordPress wat betekent dat gebruiksgemak voorop staat. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag verder!

Responsive, veilig en snel.

De helft van je website gebruikers zitten op hun mobiele telefoon. We zorgen er natuurlijk voor dat je website ook hier perfect voor is geoptimaliseerd. Met snelheidsoptimalisatie en een veilige SSL-verbinding zijn je gegevens veilig en scoor je hoger in Google!

Evido Responsive
Evido Academy

Onderhoud en beheer.

Het up-to-date houden van je website en hosting is belangrijk om hackers buiten de deur te houden. Wij zorgen voor de nodige maandelijkse updates en beheren je hosting en domeinnaam. Zo hoef je nergens zelf aan te denken en ben je altijd safe. 😎

SEO & Analytics.

Een goede SEO zorgt ervoor dat je bezoekers je vinden, wel handig als je klanten je site ook kunnen vinden! We verzamelen vervolgens zoveel mogelijk gegevens van je website bezoekers, data is namelijk goud waard. Door data op de juiste manier te gebruiken kunnen we met een advertentiecampagne de juiste doelgroep raken en je verkoop optimaliseren. 

Evido Academy
Evido Academy

Webshop.

Verkoop je producten? Dan is een webshop onmisbaar. Gelukkig hoeft dit helemaal niet duur te zijn. We maken een design dat je bezoekers zo richting de bestelknop stuurt, waardoor je producten voor iedereen beschikbaar worden. Zo kan jij je focussen op waar je goed in bent!